
JOB SA1934 
CROSS COUNTY OVERLAY NO. 3 (S) 

MARCH 23, 2016 
 

 
Question: 
In order to mill the existing asphalt at the bridge ends, it will be necessary for construction 
equipment (milling machine) to be placed on a section of the structure.  Therefore, will an 
engineering analysis, evaluating the structural adequacy of this bridge, be required for this 
project? 
 
Answer: 
If the equipment used meets the criteria in Section 105.14 of the Standard Specifications 
and will operate on or cross the existing bridges, then an engineering analysis will be 
required. 

 


